Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Zonguldak’ın Kilimli ilçesinin Karadon mevkisinde, yaklaşık bir ay önce faaliyete geçen Çağrı Tekstil Atölyesi’nde istihdam edilen baş taçı 26 kadının ürettiği çeşitli model ve ebatlarda üretimini gerçekleştirdikleri pijamalar yurt içinin yanı sıra yurt dışına da ihraç ediliyor.

Cf9C463A E54C 42B4 9465 79F51D453E93

Çağrı Tekstil Atölyesi sahibi Ali Öztürk, gazeteci Akyüz’e yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce kurduğu pijama üretimine yönelik tekstil atölyesinde ilk etapta 26 kadının istihdam edildiğini, yüksek kalitedeki ürünlerinin Türkiye genelinde birçok ilde olduğu gibi yurt dışındaki satış noktalarında da kısa sürede yerini almasının haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Aca25641 7119 4074 8Fb0 72872442Be12

“GÜNLÜK 2 BİN 500 ADET ÜRETİYORUZ”

Atölyesindeki istihdamını ve üretimini artırmaya yönelik planlamalar yaptığına dikkati çeken iş insanı Öztürk, şöyle konuştu:
“Kaliteli tekstil ürünlerimizi müşterilerimize sunmak için tüm imkanlarımı seferber etmiş bulunmaktayım. Tasarım ve araştırma ekibimiz de çeşitli özel ürün grupları geliştirmektedirler. Şöyle ki kalite, bizim işimizin anahtarıdır. Müşterilerimizin 
beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için üretim koşullarımızı her geçen gün geliştiriyoruz. Şu anda atölyemizde günlük 2 bin 500 adet pijama üretimi gerçekleştiriyoruz. İşimizin önemini biliyor, en kaliteli ürünleri, mükemmel işçilik ve teknolojiyle olgunlaştırıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında pazar sıkıntımız yok. Atölyemizde 26 kadından oluşan mesai arkadaşlarımızla yola çıktım, işimi büyütmek için hedef koydum, hedefime de ulaşacağıma inanıyorum. Ayrıca kadın istihdamının yaygınlaşmasına katkıda bulunmak ve sektörde de bölgemize katma değer sağlamaktan mutluyum. İnanmak başarmanın yarısıdır, ben de inanıyorum.”

Yatırım programı Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde başlatıldı! Yatırım programı Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde başlatıldı!

MÜDÜRLERİN ZİYARETİ MUTLU ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Okan Şentürk ile Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlü İhsan Şan’ın atölyelerini ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren iş insanı Öztürk, konuklarını yapılan üretimler konusunda bilgilendirmesinin yanı sıra ayrıca İŞKUR Müdürü Okan Şentürk ile istihdam ve iş başı projeleri görüştüklerine dikkati çekti.

Muhabir: Orhan Akyüz