Öğrencilerin kaldığı evde yangın çıktı! Öğrencilerin kaldığı evde yangın çıktı!

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; 
kurumun müessese müdürlüklerinden Üzülmez, Karadon, Armutçuk ve Amasra’daki maden ocaklarının ihtiyacı olarak GRUP-I (metan) gazı ve nem ihtiva eden yer altı kömür maden ocaklarında kullanılmak üzere Grup 1 Exproof Led Floresan Armatür ve Grup 1 Exproof Led Projektör satın alınması için ihale yapılacak.

“Yüklenici tarafından TTK’nın 2 personeli eğitilecek”

TTK yetkilileri şöyle konuştu:
“Satın alınan armatürlerin tamir-bakım ve işletmesi (çalıştırılması) konusunda üretici firmanın uzman elemanları, armatürlerin kullanılacağı müessesenin en az 2 personelini eğitecek ve eğitim için gerekli görülen süre teklifçi tarafından belirtilecektir. 

‘Eğitim Türkçe olacak, eğitilen personele yüklenici tarafından sertifika düzenlenecek’

Eğitim, kurumumuz iş yerinde ve Türkçe olarak gerçekleştirilecektir. Eğitim verilen TTK personeli adına yüklenici tarafından sertifika düzenlenerek, firmaca uygun görülen onarımlar için garanti kapsamında ve garanti sonrası onarımlarda yetkili oldukları belgelenecektir.

290 adet 

Aydınlatma malzemelerinden TTK’nın müessese müdürlükleri Armutçuk’a 100 adet, Üzülmez’e 70 adet, Karadon’a 100 adet ve Amasra’ya 20 adet olmak üzere toplamda 290 adet için ihale gerçekleştirilecek.”

İhaleye teklif verme tarihi 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 10 Eylül 2024 Salı günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

Zonguldak haberleri

Muhabir: Orhan Akyüz