Zonguldak Lavuar alanının girişindeki 4-5 araçlık ücretsiz park alanı, otoparkın daha fazla gelir elde etmesi amacıyla kepçeyle getirilen kayalarla kapatıldı.

Pizza restoranında Kuver ücreti! Vatandaş isyan etti Pizza restoranında Kuver ücreti! Vatandaş isyan etti

Esnaflar ve vatandaşlar, araçlarını park edecek yer bulamadıkları için mağduriyet yaşıyor. Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yapılan şikayetlere rağmen henüz bir işlem yapılmadı.

Vatandaşlar, "Esnaflar alışveriş yaparken arabalarını müşteri alanına çekiyordu. Sırf otoparktaki kişiler çekilmesin, para vererek buraya çeksinler diye taşlarla kapatıyorlar. Belediye Zabıta Müdürlüğü'nü aradık ama henüz bir işlem yapılmadı. Vatandaş bu kadar mı sahipsiz? Belediye bu kadar basit bir şeye tolerans gösteremiyor mu? Bu caddedeki dükkanlara gelen insanların 10 dakikalık araçlarını park edecekleri küçücük bir alana da göz dikmiş olan belediye midir yoksa başıboş rant sahipleri midir? Yazık, günah, zaten park edecek yer yok. En azından vatandaş, bir şeyler alırken arabasını bırakıp tekrar işine devam ediyordu." diyerek tepkilerini dile getirdi.

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Aybüke Ünal