AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve beraberindeki heyet, Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yapımı devam eden 1500 kişilik Kozlu Spor Kompleksi inşaatını ziyaret ederek Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'den bilgi aldılar.  

Mustafa Çağlayan, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda, Kozlu Spor Kompleksini Kasım ayında teslim etmeyi planladıklarını açıkladı. 

Zonguldak Kömürspor, yeni yuvası neresi olacak? Zonguldak Kömürspor, yeni yuvası neresi olacak?

Çağlayan’ın paylaşımında şu ifadelere yer verildi; 
“Kozlu ilçemizde yapımı devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığımızın spor tesisinde incelemelerde bulunduk. Çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’den bilgiler aldık. 1500 kişilik uluslararası müsabaka standartlarında 1 spor salonu, Basketbol saha ölçülerinde antrenman Salonu olmak üzere 2 adet spor salonunun olduğu, 6 adet bireysel antrenman Salonu, toplantı salonu ve sauna olan toplamda 4.700 m2 Kozlu Spor Kompleksi'nin yapımı devam etmekte olup Kasım ayında teslimi yapılacaktır. 

İlçemize kazandırılacak bu tesis, gençlerimizin spora yönelmesini sağlayacak ve Kozlu’muza değer katacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü