Sosyal medyada yayınlanan popüler bir evlilik programının yarışmacısı ve fenomeni Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye’de bir eğlence mekanında iki kadının saldırısına uğradı. Eğlence mekanının tuvaletinde başlayan saldırı sonucu genç fenomen, ağır şekilde darp edilerek hastaneye kaldırıldı.

Eslem Sena Nur

Saldırının Detayları ve Hastane Süreci

Olay, Şişli Harbiye'deki bir eğlence mekanında saat 04.45 sıralarında meydana geldi. Eslem Sena Nur, arkadaşı Nisa Nur Taşkıran ile mekana geldikten bir süre sonra eve dönmek için taksi çağırdı. Taksi beklerken tuvalete girdiği sırada, iki kadın kapıyı zorlamaya başladı. Sözlü tartışmanın ardından genç fenomen, tuvalet kabininden çıkarılarak yere yatırıldı ve topuklu ayakkabıyla başına vurularak darp edildi. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı ve kanlar içinde kalan Eslem Sena Nur'un başına 12 dikiş atıldı.

Eslem Sena Nur1

Dilan ve Engin Polat İçin Ara Karar: Tahliye Müjdesi Dilan ve Engin Polat İçin Ara Karar: Tahliye Müjdesi

Saldırganların Yakalanması ve Gözaltı Süreci

Olay yerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırganların Seyran Y. ve Fadime A. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan iki kadından Seyran Y. emniyet ifadesi sonrası serbest bırakılırken, Fadime A. savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eslem Sena Nur2

Eslem Sena Nur’un Sosyal Medyadaki Açıklamaları

Eslem Sena Nur, yaşadığı dehşet verici anları sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: “Kız arkadaşımla beraber mekandaydık. Eve dönmek için taksi çağırdık, onu beklerden de lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum. Lavaboda üstüm müsait değilken kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Nedense dayak yiyeceğimizi anladım, çünkü bir tane kızın elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar, ben kaçmaya çalıştım. Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yatırıp mahvettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Şu an karakoldayım. İfadesi alınıyor arkadaşın. Ne gerek vardı bunlara"

Magazin Haberleri

Kaynak: İHA