Kilimli'de bulunan İsmet İnönü İlkokulu önündeki rögar kapakları, vatandaşları çileden çıkardı. Daha önce İmza Gazetesi'nde yer alan bu sorun, hala çözüme kavuşturulmadığı için Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kaymakam Necdet Özdemir'e sert eleştiriler yöneltildi.

Zonguldak’ta neler oluyor! Evleri arı bastı Zonguldak’ta neler oluyor! Evleri arı bastı

Çocuklar İçin Risk Oluşturan Altyapı Sorunları

Okulun giriş kapısının hemen yanındaki rögar kapakları, yağmurda su birikintileri ve çamurla dolu yollar, çocuklar için ciddi riskler taşımakta. Okulun yanında bulunan kanal, rögar kapağı, duba ve demirlerin çocuklar için ciddi risk oluşturduğunu belirten vatandaşlar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kaymakam Necdet Özdemir’e eleştirilerde bulundu. Vatandaşlar, bu durumun acilen ele alınması gerektiğini belirterek, başkan ve kaymakamın duyarsızlığını eleştirdi. Yolun sel ve su baskınlarında dolmasının da çocuklar ve veliler için endişeye sebep olduğu ifade edildi.

Kilimlili Vatandaştan Başkan Altun Ve Kaymakam Özdemir'e Sert Tepki! Belediye Başkanı Da Kaymakam Da Duyarsız Ki̇li̇mli̇ (3)Kilimlili Vatandaştan Başkan Altun Ve Kaymakam Özdemir'e Sert Tepki! Belediye Başkanı Da Kaymakam Da Duyarsız Ki̇li̇mli̇ (2)

Çocukların Güvenliği Tehlikede

Her gün çocukların kullandığı okul yolundaki bu sorunların bir an önce çözülmesi bekleniyor. Vatandaşlar, "Belediye başkanı da kaymakam da duyarsızlığını korumaya devam ediyor. Emaneten parke yol yapıyorlar. Şikayetlere aldırış etmiyorlar. Çocuklar çamur içinde okula devam ediyorlar," diyerek Kamil Altun ve Necdet Özdemir'e olan tepkilerini dile getirdi.

Kilimlili Vatandaştan Başkan Altun Ve Kaymakam Özdemir'e Sert Tepki! Belediye Başkanı Da Kaymakam Da Duyarsız Ki̇li̇mli̇ (1)Whatsapp Image 2024 09 30 At 13.11.52

Kilimli Haberleri

Kaynak: İmza Gazetesi Whatsapp İhbar Hattı