ZONGULDAK

Kayıp Emekli Maden İşçisi İsmet Abalı Günlerdir Aranıyor!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde beş gün önce evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 74 yaşındaki emekli maden işçisi İsmet Abalı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Abone Ol

Loading...

 İl Jandarma Komutanlığı ve Devrek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, komandolar ve dron destekli arama ekipleri, Abalı'yı bulmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Evinden Ayrıldıktan Sonra Kayıplara Karıştı

Güney Tabaklar köyünde yaşayan İsmet Abalı, beş gün önce evinden ayrıldı. Mahalle sakinleri tarafından en son evinin 200 metre ilerisinde görülen Abalı'dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine jandarma ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Komandolar ve Dron Destekli Arama Çalışmaları

Beş gün boyunca devam eden arama çalışmalarında, komando ekipleri dere yataklarında aramalarını sürdürürken, dronlar havadan destek sağladı. Ayrıca iz takip köpeği de çalışmalara katıldı. Ancak şu ana kadar herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

Ailesinin Endişeli Bekleyişi

İsmet Abalı'nın oğlu Durmuş Abalı, babasından beş gündür haber alamadıklarını belirterek, "Babam 24 Temmuz Çarşamba günü, evin 200 metre uzaklığında araba yolu üzerinde kayboldu. Yolda 2-3 saat dolaştığı görgü tanıkları tarafından bildirildi. Bugün itibariyle 5 gün oluyor. Arama çalışmaları yapılıyor, ancak herhangi bir sonuca ulaşamadık. Kendisine zarar verilmiş olabileceği veya başka bir yere götürülmüş olabileceği ihtimalini düşünüyoruz. Duyanlar ve görenler bize yardımcı olsun," dedi.

İki Çocuk, Üç Torun Sahibi

İki çocuk ve üç torun sahibi olan İsmet Abalı'nın bulunması için yapılan arama çalışmaları devam ediyor. Ailesi, Abalı'nın daha önce kaybolma veya gitmeme durumu yaşamadığını ve hafif psikolojik sorunları olduğunu belirtti. Arama çalışmalarının bir an önce sonuç vermesi umuluyor.

Zonguldak Haberleri