Uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı! Uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı!

Bu yıl ilk kez düzenlenen "Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması" kapsamında finale yükselen filmde, İletişim Fakültesi’nden birçok öğrenci de projeye katkıda bulundu. Filmin danışmanlığını ise Araştırma Görevlisi Mehmet Oğuz Yıldırım üstlendi.

Aw298632 01 (1)

Altın Portakal’da İlk Kez Öğrenci Filmleri Yarışacak

5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl bir ilke imza atarak "Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması"na ev sahipliği yapacak. Yarışmanın amacı, sinema öğrencilerinin yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform sunarak genç yetenekleri sinema endüstrisine kazandırmak. Finale kalan 12 film arasında Kastamonu Üniversitesi’nden Ramazan Yakut’un "Döngü" filmi de yer alıyor.

Aw298632 02 (1)

Yarışma Genç Yeteneklere Kapı Aralıyor

Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması’nın Genel Koordinatörü Sema Fener, bu yarışmanın sinema öğrencileri için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Fener, “Bu yarışma, sinema profesyonelleriyle öğrencileri buluşturacak ve genç yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlayacak. Sinema okulları müfredatlarına dayanan bu yarışma, öğrencilere sinema dünyasına adım atma imkanı sunuyor” diye konuştu. Yarışma, sinema okulları ve öğrencileri için önemli bir kapı aralayacak.

Kastamonu Haberleri

Kaynak: İHA