Polisten uyuşturucu operasyonu! Polisten uyuşturucu operasyonu!

KARDEMİR’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Türk sanayisinin öncüsü olarak, KARDEMİR Çelikhane tesislerinde 120 tonluk konverterlerimizle günlük 72 döküm gerçekleştirerek yeni bir rekora imza attık.

KARDEMİR olarak, bilgi ve birikimimiz ve çalışanlarımızın özverisiyle ülkemiz sanayisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. KARDEMİR'in vizyonu ve misyonu doğrultusunda, gelecekteki hedeflerimize ulaşma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha ortaya koymaktayız. Bu başarı ek yatırım yapmadan yıllık 3 milyon ton sıvı çelik üretimine ilerlediğimizin en somut göstergesidir.

Günlük döküm sayısı rekoru başarısının gerçekleşmesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize, mühendislerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. KARDEMİR olarak, Türkiye’nin çelik sektörüne olan katkılarımızı artırarak sürdüreceğimizi ve ülkemizi bu alanda en ileri noktalara taşımak için var gücümüzle
çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak isteriz.

Türkiye’nin İlk Demir-Çelik Fabrikası 1937 yılında kurulan ve Türkiye’nin sanayileşme sürecinin en önemli mihenk taşlarından biri olan KARDEMİR, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik kaliteli çelik üretiminde sektörün öncüsü olmaya devam etmektedir. Teknolojik yatırımlarımız ve genişleyen üretim kapasitemizle, Türk çelik sektörünün gelişimine sağladığımız katkılar, aynı ivmeyle artarak sürecektir.

KARDEMİR A.Ş. olarak, Demir Çelik sektörüne yerli ve milli üretim stratejileriyle katma değer sağlayan sektörel bağımsızlığı ve Türkiye Yüzyılı İlkelerini benimseyen küresel güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz."

1-872-91

Editör: Emre Sürücü