KARDEMİR işe alım mı yapıyor? Milletvekili Cem Şahin açıkladı! KARDEMİR işe alım mı yapıyor? Milletvekili Cem Şahin açıkladı!

İş Yatırım, Kardemir Karabük Demir Çelik (KRDMD) hissesi için hedef fiyatını güncelledi ve tavsiyesini "Al" olarak korudu. İş Yatırım'ın yeni hedef fiyatı 42.01 TL olarak belirlenirken, mevcut son fiyat 30.40 TL seviyesinde bulunuyor. Bu güncellemeyle birlikte potansiyel getiri oranı %38.19 olarak hesaplandı.

 2024 Yılı İlk Çeyrek Bilançosu

Kardemir Karabük Demir Çelik (KRDMD), 14 Haziran'da 2024 yılı ilk çeyrek bilançosunu paylaşmıştı. Şirketin net dönem kârındaki eksiyi kapatmaya çalıştığı görüldü. 2023'ün ilk çeyreğinde -1.738.984.000 TL olan zarar, 2024'ün ilk çeyreğinde -831.972.000 TL'ye gerilemiş.

Hedef Fiyat Nedir?

Hedef fiyat, bir yatırım analisti veya finansal danışmanın belirli bir hisse senedi için öngördüğü fiyattır. Bu fiyat, şirketin gelecekteki performansına, piyasa koşullarına, finansal analizlere ve diğer birçok faktöre dayanarak hesaplanır. Analistler, şirketin mali tablolarını, sektör trendlerini, ekonomik göstergeleri ve şirkete özgü haberleri değerlendirerek bir hedef fiyat belirlerler. Hedef fiyat, hisse senedinin mevcut fiyatına kıyasla şirketin değerinin yükseleceğine veya düşeceğine dair bir beklenti sunar.

Editör: İrem Karagöz