Sözleşme, 9 Temmuz 2024 tarihinde Şişecam Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle imzalandı. Törene, KARÇEL A.Ş. Genel Müdürü ve Şişecam yöneticileri katıldı.

Karabük'te hamsi fiyatı dudak uçuklattı! Karabük'te hamsi fiyatı dudak uçuklattı!

Karçel (1)

Sektördeki Gücünü Kanıtlıyor

Fabrikalar Kuran Fabrika ünvanı ile faaliyetlerini sürdüren Karçel A.Ş., 2020 yılından bu yana Şişecam’ın yurt içi ve yurt dışı projelerinde çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işlerini başarıyla gerçekleştirdi. Macaristan’ın Kaposvar kentinde yapılacak Greenfield cam ambalaj tesisi, Türkiye’de Şişecam Cam Ev Eşyası Kırklareli Fabrikası, Şişecam Cam Ambalaj Eskişehir Fabrikası, Şişecam Düzcam Bursa Fabrikası ve Şişecam Cam Ev Eşyası Denizli Fabrikası gibi projelerde de görev aldı.

Karçel (2)

Yenilikçi Yönetim Anlayışı

Karçel A.Ş., güçlü yönetim anlayışıyla sürdürülebilir başarıyı hedeflerken, iş stratejilerini ve operasyonel süreçlerini etkin bir şekilde yönetmektedir. Şirketin yönetim kadrosu, hızla değişen küresel ekonomik dinamiklere uyum sağlamak için vizyoner ve yenilikçi yaklaşımlar benimsemektedir. Bu yaklaşımlar, hem iç verimliliği artırmakta hem de dış paydaşlarla sağlam ilişkiler kurarak uzun vadeli başarıyı garanti altına almaktadır.

Karabük Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ