Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali sosyal medyadan yaptığı açıklama ile veda etti.

Kareli sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İnancın yanında; kuşku varsa nifak, cehalet varsa taassup, gaflet varsa gösteriş, hırs varsa fesad, kibir varsa zulüm ortaya çıkar. Ancak inancın yanında ilim varsa hikmet, irfan varsa rahmet, hüzün varsa zarafet, neşe varsa muhabbet ortaya çıkar. 

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin iki buçuk yıl önce bize tevdi etmiş olduğu Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı göreviyle ağır bir vebalin altına girdiğimizin farkındaydık. Çünkü bu aziz makamda ülkücü şehitlerimizin mübarek kanları, hayatını ülküsüne adamış, ülküsünün derdiyle dertlenmiş, emekleri, umutları, hayalleri ve göz yaşları olan binlerce bozkurtun alın teri, ülküdaşlarımızın ülküleri vardı. Onların emanetine leke sürdüremezdik. 

Kuşkuya karşı imanla, cehalete karşı ilimle, gaflete karşı irfanla, hırsa karşı zarafetle, kibre karşı muhabbetle mücadele etmeye gayret ettik. Doğru bildiklerimizden asla taviz vermedik, mazluma Yunus, zalime Yavuz olmaya çalıştık. Aynı zamanda ilke ve ülkülerimizi daha da geniş kitlelere ulaştırmak için çok değerli il yönetimimizle, kıymetli ocak başkanlarımızla, pırlanta gibi üniversiteli kardeşlerimizle cansiperane çalışmalar yaparak geleceğin Milliyetçi Türkiye’sine hazırlanmaya çalıştık. Hem kendimizi hem de teşkilatlarımızın her bir bireyini geliştirmeye çalışarak Hakk’tan ve hukuktan vazgeçmedik, taviz vermedik.

İki cihan serveri, nebiler nebisi efendimiz Hz.Muhammed’in “İki günü eşit olan ziyandadır” sözünü kendimize şiar edinerek hareket etmeye çalıştık. 

Başta liderimiz sayın Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi olmak üzere davasının emrindeki samimi ülküdaşlarımız her türlü tezvirata, yalana ve riyaya karşı hep arkamızda, yanımızda durdular. Büyük bir hamiyet göstererek bize doğru yolu gösterdiler, fitnebazlara tavır sergilediler, bize her şartta inandılar, desteklerini ve dualarını bir gün olsun eksik etmediler. Ülkücü olmanın ve “eskiden olanlara” inat ülkücü kalmanın hazzını bize defalarca yaşattılar. Onların iradesi, desteği ve inancı sayesinde Zonguldak’da büyük bir aile olduk. Birbirimize her konuda destek olarak, tam bir disiplin ve inanmışlık içerisinde can olduk, gönüldaş olduk. Bize kaç kardeşsiniz dediler; ülkücüyüz dedik! Genel Başkanımız hakkında daha da fazlasını söylemek isterdik ancak bu hadsizliği yapamazdık. Çünkü güneşin fenerle gösterilemeyeceğinin farkındayız.

Yeri ve zamanı geldiğinde her ülkücünün yapması gerekeni yaptık ve görevimizi yine ülkücü adapla yetişmiş, ilke ve ülkülerine bağlı, kutlu ocağımızın sancağını daha da ileriye taşıyacak olan Reşit Çelik’e devrettik. Bu günden sonrası için de tüm herkes bilsin ki ; Başbuğumuzun izinde, liderimizin ve teşkilatımızın daima emrindeyiz.

Zonguldak’ta şok eden yol! Zonguldak’ta şok eden yol!

Görevde bulunduğumuz süre içerisinde başta liderimiz Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi olmak üzere, olağanüstü emek sarfeden il ocak yöneticilerimize, emsalsiz mücadele örneği gösteren tüm ilçe ocak başkanlarımıza, hainlere fırsat vermeyen üniversite başkanlarımıza ve bu yükselişe bir nebze dahi katkı sağlamış, ter akıtmış duruş ve irade göstermiş tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. 

Bir Ömür Teşkilatımın Emrindeyim”dedi

Muhabir: Haber Merkezi