Batı Karadeniz'de ardı ardına kaza! Araçlar çarpıştı, bir otomobil dereye uçtu! Batı Karadeniz'de ardı ardına kaza! Araçlar çarpıştı, bir otomobil dereye uçtu!

Geçtiğimiz yıllarda kâr etmekte zorlanan ve üretim kapasitesi düşük olan Karçimsa, son birkaç yılda gerçekleştirdiği büyüme ve şehre katkılarıyla dikkat çekiyor.

İsmail Demir ve Soner Özbey İş Birliği Başarı Getirdi

Karçimsa’nın büyüme süreci, Kardemir’in Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir ile Karçimsa’nın diğer ortağı Soner Özbey’in başarılı iş birliği sayesinde hızlandı. Sabancı Grubu’nun %51’lik hissesini satın alan Özbey, Karçimsa’nın yönetiminde önemli değişiklikler yaparak şirketin kabuk değiştirmesini sağladı.

Üretim ve Satış Politikalarında Yenilikler

Karçimsa, üretim kapasitesini yeniden düzenlerken, aynı zamanda etkin satış politikalarıyla da dikkat çekici kârlar elde etmeye başladı. Şirket, personel maaşlarında yaptığı düzenlemelerle verimliliği artırdı ve bu başarı kısa sürede sonuç verdi. Kardemir’in %49 hissedarı olduğu Karçimsa, yıllar içinde Kardemir’in kasasına önemli bir gelir kaynağı haline geldi.

Vergi Rekortmenleri Listesinde Üçüncü Sırada

Karabük Vergi Dairesi'nin açıkladığı 2023 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinde Karçimsa, 28 milyon 957 bin TL vergi beyanıyla üçüncü sırada yer aldı. Birinci sırada ise Kardemir bulunuyor. İsmail Demir’in Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı olmasının ardından, iki şirketin el ele vererek yakaladığı başarı, gelecekteki yatırımlar ve çimento sektöründe Kardemir’in etkin rol oynaması beklentisini doğurdu.

Karabük'ün Vergi Rekortmenleri Belli Oldu! Kardemir Ve Karçimsa Şaşırttı!

Karabük Haberleri

Kaynak: Haber Merkezi