15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, fizyoterapi ve rehabilitasyon alanındaki son gelişmeler ve kadın sağlığına yönelik önemli bilgiler paylaşıldı.

Doç. Dr. Hanife Doğan'dan Bilgilendirici Sunum

Seminerde konuşmacı olarak yer alan Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hanife Doğan, kadın sağlığı ve pelvik sağlık konularında önemli açıklamalarda bulundu. Doç. Dr. Doğan, lenfödem, inkontinans ve jinekolojik cerrahi sonrası fizik tedavi gibi alanlarda çalışmalar yaptığını belirtti. "Pelvik sağlık ve kadın sağlığı konularında öğrencilerle bilgi paylaşmak üzere buradayım. Bu alan yeni ve gelişmeye açık. Öğrencilerin merak ettiği konuları ve alandaki yenilikleri paylaşacağım," dedi.

Geniş Katılım ve Etkileşim

Etkinliğe, Karabük Üniversitesi'nden akademisyenler, öğrenciler ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Doç. Dr. Hanife Doğan'ın sunumunun ardından soru-cevap bölümü gerçekleştirildi ve katılımcılar merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldu. Seminer, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük için ilk adım İstanbul’da atıldı! Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük için ilk adım İstanbul’da atıldı!

İHA

Karabük Haberleri

Editör: Aybüke Ünal