Cumhuriyet Halk Partisi (CHPÇaycuma İlçe Başkanlığı binasında üye katılım töreni düzenlendi.

İYİ Parti'den daha önce rol almış olan iki isim düzenlenen rozet takma ve üye katılım töreniyle CHP saflarına katıldı.  

1989-1994 yılları arasında Karabük Belediye Başkanlığı yapan, 1990-1994 arasına Kardemir Karabükspor başkanlığı, ANAP, DYP ve AP gibi başka partilerde de görevler alan Dursun Altıparmak, 27. dönemde İYİ Parti'den Karabük 1. sıra milletvekili adayı oldu. Daha sonra yine İYİ Parti'de siyaset yapmaya devam eden Altıparmak bu seferde 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olarak rol aldı.  

İYİ Parti'nin son seçimlerinde 6'lı masada olması ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan ayrılmasıyla birlikte İYİ Parti'nin siyasi çizgisi tam anlamınca bozulunca Dursun Altıparmak, İYİ Parti'den ayrılarak istifa etti ve yolları ayırdı.  

Altıparmak, sürpriz bir çıkış yaparak CHP saflarına katıldı. Çaycumalı olan Dursun Altıparmak, CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen üye katılımıyla CHP'de siyaset yapma kararı aldı. CHP'ye katılan Altıparmak'a CHP İlçe Başkanı Fahri Diler tarafından rozeti takıldı ve resmen partiye katılmış oldu. Öte yandan yine daha önce İYİ Parti'den görev yapmış olan Selim Aktaş'da partiye katıldı.  

Rozet takımının ardından kendisini tebrik eden CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, bundan sonra Dursun Altıparmak'ın CHP'ye katıldığını, birlikte yürüyeceklerini ve seçim yapılacakmış gibi çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.  

Diler; "Dursun Altıparmak kardeşimize, başkanımıza aramıza hoşgeldin diyoruz. Kendisini yakınen tanıyoruz. Kendisi Çaycumalıdır. Karabük Belediye Başkanlığı yapmış ve çeşitli siyasi partilerde görev almış birisidir ve şuan CHP ailesine de katılmıştır. Hayırlı olsun, başarılar diliyoruz" dedi.  

İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye geçen Dursun Altıparmak ise birçok kademede yer aldığını vurgulayarak, CHP çatısı altında kendisine ne görev verilecekse yapacağını belirtti. Üye katılım törenine; CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Avukat Çiler Girgin Başoğlu, kadın kolları yönetimi, CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ali Murat Kardaş, Gençlik Kolları ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.  

Çaycuma'da Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası Etkinliği Düzenlendi... Çaycuma'da Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası Etkinliği Düzenlendi...

Üye katılımının ardındna toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.   

Kaynak: HABER MERKEZİ