Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında, toplum yararına çalışma projesi (TYP) kapsamında 23 kişilik bir program düzenlenecek.

Başvurular Online Olarak Yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne İŞKUR ile yapılan protokol çerçevesinde toplum yararına çalışma projesi kapsamında 23 kişi alınacak. Başvurular online olarak İŞKUR e-şube üzerinden ya da ALO 170 hattından yapılabilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından noter huzurunda kura çekilerek hak sahipleri belirlenecek. Bartın’ımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Başvuru Tarihleri ve Şartları

Başvurular 03 Temmuz 2024 - 07 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Başvuracak adaylarda aranan şartlar şunlardır:

  • Başvuru tarihi itibariyle işsiz olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Emekli ve malul aylığı almamak
  • Öğrenci olmamak ve uzaktan eğitim alıyor olmamak
  • TYP'lerden 27.09.2017 tarihinden itibaren 9 aydan az faydalanmış olmak
  • Hane gelirleri 25.503,00 TL'nin altında olmak (Aynı adreste oturan kişilerin toplam kazancı net asgari ücretin 1,5 katını [25.503,00 TL] aşmamalıdır.)

Kura Çekilişi ve Program Başlangıç Tarihi

Başvuruların tamamlanmasının ardından, 09 Temmuz 2024 günü saat 10:00'da Bartın 1. Noterliğinde kura çekilişi yapılacak. Programa hak kazananlar, 16 Temmuz 2024 tarihinde çalışmaya başlayacak.

Hem düğün yaptılar hem de Milli Takımı seyrettiler! Hem düğün yaptılar hem de Milli Takımı seyrettiler!

Bartın Haberleri

Kaynak: Bülten