İŞKUR, işverenlerle iş arayanları bir araya getirmek amacıyla Sanal İstihdam Fuarı düzenliyor. Online olarak gerçekleştirilecek fuar, 18-19 Eylül 2024 tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr/login adresi üzerinden yapılacak. İş arayanlar, işverenler ve öğrenciler fuara katılabilecek ve çeşitli fırsatlardan yararlanabilecek.

Zonguldak Firmaları İş Arayanlarla Buluşacak

Fuar kapsamında, Zonguldak’ta faaliyet gösteren Erkan Raf San. ve Tic. A.Ş., GERSAN Elektrik ve Tic. ve San A.Ş., GÖKERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Okyanus Ev Dekorasyon Tekstil San. ve Tic. A.Ş. gibi firmalar yer alacak. Bu firmalar, iş arayanlarla doğrudan iletişim kurma ve iş başvurularını değerlendirme imkânı bulacak.

“Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler” Teması

Miniklere Trafik Güvenliği... Miniklere Trafik Güvenliği...

Bu yıl “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlere Yönelik Sanal İstihdam Fuarı” temasıyla düzenlenen etkinlikte, firmalar kurumsal markalarını tanıtma, personel ihtiyaçlarına yönelik özgeçmiş havuzu oluşturma ve online iş görüşmeleri yapma fırsatı yakalayacak. Fuarda ayrıca iki gün boyunca iş arayanlara yönelik çeşitli seminerler düzenlenecek.

Online Görüşme ve Başvuru İmkanı

Vatandaşlar, Sanal Fuar tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girerek katılımcı firmalarla yazılı veya görüntülü olarak görüşebilecek ve online CV’lerini bırakabilecekler. Fuara katılmak isteyen tüm iş arayan, işveren ve öğrenciler davetlidir.

Sanal İstihdam Fuarı

Sanal İstihdam Fuarı2

Sanal İstihdam Fuarı3

Editör: İrem Karagöz