Sel baskınından birkaç gün sonra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çayköy’e "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunarak halkın sorunlarını dinledi. Ziyaretin ardından Çayköy’e yapılması planlanan ışıklı kavşak projesinin alt yapı çalışmaları başladı, ancak ödenek sıkıntısı nedeniyle müteahhit firma çalışmaları yarıda bıraktı.

Gazeteci Ünal Sağlam ve Muhtar Celal Demirci’nin Çabaları Sonuç Verdi

Çayköylüler, gazeteci Ünal Sağlam’ın Karayolları yetkilileriyle görüştüğünü belirterek, kavşak için gerekli direklerin sipariş edildiğini ve Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde, Eceler ve Musunlu köyleri yol ayrımına ışıklı kavşağın yapılacağı bilgisini verdi. Köy halkı, kavşağın yapılma sürecini hızlandıran İmza Gazetesi'ne ve gazeteci Ünal Sağlam’a teşekkür etti. Ayrıca, 31 Mart yerel seçimlerinde muhtar seçilen Celal Demirci'nin, siyasileri ve bürokratları harekete geçirerek projenin tamamlanmasını sağladığı için de minnettar olduklarını ifade ettiler.

Zonguldakspor FK-Kırıkkale FK maçında dördüncü gol sesi! Zonguldakspor FK-Kırıkkale FK maçında dördüncü gol sesi!

Hız Sınırına Uyulmuyor, Vatandaşlar Foto Kapan Talep Ediyor

Çayköylüler, kavşağın tamamlandığını ancak ışıkların henüz devreye girmediğini dile getirdi. Vatandaşlar, yolda araçların çok hızlı seyrettiğini belirterek, hız sınırının tabelada 50 km/s yazmasına rağmen araçların 150 km/s hızla gittiğini söyledi. Köy halkı, ışıklı kavşağın bir an önce aktif hale getirilmesini ve olası kazaların önlenmesi amacıyla foto kapan kameralarının yerleştirilmesini talep etti. Hız sınırı kurallarına uymayan sürücülere ceza uygulanmasını isteyen Çayköylüler, trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiğini vurguladı.

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Ersin Turan