Zonguldak-Ankara yolunun 10. kilometresinde, benzin istasyonunu geçtikten sonra sağ tarafta bulunan kayalar her an yola yuvarlanmak üzereydi. Bir süre önce aynı yerden kopan bir kayanın yola yuvarlanmasıyla bir aracın üzerine düşmesi sonucu kaza meydana gelmişti. Olayda can kaybı yaşanmamış olsa da felaketin eşiğinden dönüldü.

GENEL MÜDÜR CEO OLDU! GENEL MÜDÜR CEO OLDU!

Whatsapp Image 2024 05 22 At 10.54.08

FELAKETE DAVETİYE

Kaza sonrası tepedeki kayalar çelik ağlarla kaplanmıştı. Ancak yağmurun da etkisiyle hareket eden kayalar, bu çelik ağı parçaladı. Tonlarca ağırlığındaki kayalar, şu anda karayoluna yuvarlanmak üzere hareketsiz bekliyordu.

Zonguldak'tan Ankara'ya giden tek karayolu olan bu yoldan her gün binlerce araç geçiyor. Gözden kaçabilecek bu dev kayaların, kontrolsüz bir şekilde yola düşmesi büyük bir felakete yol açabilirdi.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İmza Gazetesi'nin gündeme getirdiği bu tehlike üzerine, Ulaştırma Bakanlığına bağlı Kastamonu Bölge Müdürlüğü ekiplerinden kayanın kontrollü bir şekilde yuvarlatılması isteniyor. Konuyla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü harekete geçerek çalışmalara başladı.

Whatsapp Image 2024 05 22 At 10.54.07 (1)

KONUYLA İLGİLİ İLK HABER

Zonguldak- Ankara yolunda bekleyen büyük tehlike! Ölüme davetiye! Zonguldak- Ankara yolunda bekleyen büyük tehlike! Ölüme davetiye!

Editör: İrem Karagöz