Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde kurulan İmza Gazetesi, 8. Yaşını personel, köşe yazarları, okuyucusu ve dağıtım ekibiyle kestiği pastayla kutladı. 

2016 Yılında dergi ile başlayan yayın hayatına 2017 yılının 24 Mayıs tarihinde basılı gazeteyle devam eden İmza Gazetesi, 7 yılı bitirip 8. Yılına adım attı. 

Kamu adına gazetecilik ilkesiyle yayın hayatını sürdürmeye çalışan İmza Gazetesi, ilk kutlamayı medyayı oluşturan 4 unsurla birlikte kutladı. İmza Gazetesinin çalışanları, köşe yazarlarından Abdullah Demir, okuyucu kesimini temsilen de Türkiye Gazetesi Batı Karadeniz bölge koordinatörü Yusuf Yıldız ve emekli öğretmen Burhan Yardımcı ile dağıtım kadrosu bir araya gelerek yeni yaşı kutladı. 

Whatsapp Image 2024 05 24 At 14.46.49

MUSTAFA EMEN’DEN İMZA EKİBİNE TEŞEKKÜR…
İMZA’nın sürecini hatırlatan Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve İmza Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen şu ifadeleri kullandı;

“Bugün İmza Gazete’mizin 8.kuruluş yıldönümü. Osman Sav ile birlikte önce bir dergi çıkartmaya karar verdiğimizde 7 tane dergi çıkarttık. Güzel bir ses getirmişti. Bunu daha geniş kitlelere yaymak amacıyla Osman Sav’ın önderliğinde İmza Gazetesi olarak Kozlu’da haftalık olarak yayın hayatına başladı. 
Aradan yıllar geçti. İmza Gazetesi ekibiyle birlikte büyüdü, genişledi ve geniş kitlelere ulaştı ve Zonguldak’ta en çok okunan siteler arasında yerini aldı. Aynı şekilde gazetemiz Çarşamba ve Cuma günleri çıkarak yayın hayatına devam ediyor. Haftalık çıkan ve resmi ilan alan gazete olarak bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu anlamda katkı sağlayan başta Osman Sav arkadaşımız olmak üzere, bende genel yayın yönetmeni olarak elimden gelen gayreti gösteriyorum. Sonrasında aramıza katılan bütün İmza ekibine teşekkür ediyorum.  İnşallah daha nice nice yıllar diliyorum.”

Alkol ruhsatı için ne karar çıktı? Alkol ruhsatı için ne karar çıktı?

OSMAN SAV’DAN “KAMU ADINA GAZETECİLİK” VURGUSU
İmza Gazetesi kurucusu ve Yazı İşleri Müdürü, Osman Sav ise, “İmza Gazetesi’nin ilk kutlamasının şöyle bir güzelliği var aslında; İmza Gazetesi’nin 8.yıldönümünü personel arkadaşlarımız, köşe yazarlarımız, en sıkı okuyucularımız Yusuf abi, Burhan abi artı öğleden sonra da inşallah dağıtım ekibiyle kutlayacağız. 

Biz başından beri kamu adına gazetecilik yapma hayalimiz vardı ve o doğrultuda gitmeye çalışıyoruz. İnşallah çizgimizi bozmadan bölgemize yöremize destek olmaya, kamuoyu oluşturmaya ve ilkeli gazetecilik yapmaya niyetlendik ve bunun uğrunda çalışıyoruz. Şimdiye kadar kurulduğu yıldan bu zamana kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ayrıca abonelere, reklam verenlere de teşekkür ediyoruz. Onların desteğini de yadırgamamak lazım. Nice yıllara diyoruz. Yusuf abi az önce güzel bir noktaya değindi. 8 rakamını çevirince sonsuz işareti ortaya çıkıyor. İnşallah önümüzdeki nesillerle de devam eder diye düşünüyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Birlikte pasta kesiminin yapıldığı kutlamada sohbet yapılıp durum değerlendirmesinde bulunuldu. 

Whatsapp Image 2024 05 24 At 14.46.48 (1)

Whatsapp Image 2024 05 24 At 14.46.49 (1)

Editör: İrem Karagöz