Merhume Hatice ve Hasan Koçer’in oğlu olan Hüseyin Koçer, gerek köy halkı gerekse akrabaları arasında sevilen ve saygı duyulan bir isimdi. Kendisinin ani vefatı, ailesi ve çevresi üzerinde derin bir üzüntüye sebep oldu.

Kardeşleri ve Çocukları ile Hatıraları Yaşatılacak

Kdz. Ereğli'de Motosiklet Kazası! Polis Memuruna Çarpan Ehliyetsiz Sürücü Tutuklandı! Kdz. Ereğli'de Motosiklet Kazası! Polis Memuruna Çarpan Ehliyetsiz Sürücü Tutuklandı!

Merhum, Fatma Ünal, Ahmet ve merhum Mehmet Koçer’in kardeşiydi. Hüseyin Koçer’in ailesi, kardeşleriyle olan güçlü bağları ve dostluklarıyla bilinirdi. Hüseyin Koçer’in kardeşleri, vefatıyla büyük bir kayıp yaşarken, köyde de derin bir üzüntü hâkim. Hüseyin Koçer, çocukları Onur, Tayfun ve Sude Koçer’in de babası olarak her zaman onların yanında duran bir baba figürüydü.

Evinin Önünde Helallik Alınarak Uğurlanacak

Hüseyin Koçer’in cenazesi, bugün evinin önünde alınacak helallik ile başlayacak. Helallik alındıktan sonra cenaze, Çakraz Aliobası Köyü’nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine köy halkı, akrabaları, dostları ve tanıdıkları yoğun katılım gösterecek.

Koçer Ailesine Başsağlığı Mesajları

Fatma Koçer’in eşi olan Hüseyin Koçer’in vefatı, ailesi ve yakınlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Koçer Ailesi’ne, akrabalarına ve dostlarına sabır ve başsağlığı dilekleri iletiliyor. Hüseyin Koçer’in vefatı, köyde derin bir hüzün yaratırken, birçok kişi kendisine son görevini yerine getirmek için bir araya gelecek.

İmza Gazetesi’nden Taziye Mesajı

İmza Gazetesi olarak merhum Hüseyin Koçer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Koçer Ailesi’nin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Editör: Ahmet Furkan Sav