Bartın'ın Karaköy Mahallesi'nde hızla seyir eden bir motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan iki yayaya çarptı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen kazada üç kişi yaralandı.

Yayalar Karşıya Geçerken Kaza Yaşandı

Kazanın gerçekleştiği anda, yolun karşısına geçmek isteyen biri kadın iki kişi, kendilerine göre yolun sağ tarafına bakarak bir araç gelmediğini görünce hareket etti. Ancak hızla gelen motosikletin sürücüsü, yayaları aniden fark edince panikleyerek manevra yapmak istedi. Bu manevra sırasında devrilen motosiklet, yayaların üzerine doğru sürüklendi.

Motosiklet Sürücüsü ve Yayalar Yaralandı

Motosikletin yayalara çarparak devirdiği kazada, sürücü de motosikletten düşerek yayalara doğru sürüklendi. Sürücü, kısa sürede toparlanarak yaralıların yardımına koştu. Diğer yaya da hemen doğrularak yerde yatan yaralıya yardım etmeye çalıştı.

Çevredekilerin Yardım Çabası ve Yaralıların Durumu

Kazayı fark eden çevredeki insanlar da yaralıların yardımına koştu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralanan üç kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafif yaralanan sürücü ve erkek yaya, hastanede yapılan kontrol ve tetkiklerin ardından taburcu edildi.

İŞKUR duyurdu! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu dahil 77 ilde İUP başvuruları başladı! İŞKUR duyurdu! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu dahil 77 ilde İUP başvuruları başladı!

Sürücünün Ehliyetsiz Olduğu İddiası

Kazanın çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği, ve ismi öğrenilemeyen sürücünün ehliyetsiz olduğu ileri sürüldü.

Bartın Haberleri

Kaynak: İHA