Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Zaimoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kozlu Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırın Denetledi... Kozlu Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırın Denetledi...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zaimoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak mutlu günü yaşıyoruz. Zonguldak’ta değil tüm dünyaya marka olmuş bir efsaneyi burada ağırlıyoruz. Gurur duyuyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz”der.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise, “

Bu dava çok erken başladı Osman beyle. Beraber Zonguldak’ta Cumhuriyet Halk Partisini hareketlendirmek için çok hareketlerimiz oldu. Hep beraber hep müzikalelerimiz oldu. Osman beyin hedefi vardı. Hedefini koymuştu. Zaten hedef koyduğu zaman hedeflerine varan bir insan.  Şuanda onu ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Ben onun çıktığı bu yolda başarılı olacağını inanıyorum. Bütün mesele siyasi parti ayırt etmeksizin bütün insanları kucaklayabilmek. Onlara dokunmak yardım etmek çok önemli bir olay. Osman Zaimoğluna Allah hepsini vermiş. Ben çok başaralı olacağına ve Zonguldak’ta birliktelik doğuracağına inanıyorum. Zonguldak’ta ilgi odağı olacağına inanıyorum”dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Emre Can Bayram

Editör: Emrecan Bayram