Zonguldak trafik sıkışıklığı Haberleri

Zonguldak trafik sıkışıklığı haberleri ve güncel Zonguldak trafik sıkışıklığı gelişmeleri, Zonguldak trafik sıkışıklığı ile ilgili tüm video, Zonguldak trafik sıkışıklığı fotoğrafları ve Zonguldak trafik sıkışıklığı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta her geçen gün artan başıboş park sorununa bir yenisi eklendi. Gazipaşa Caddesi'nde vatandaşlar aynı manzarayı görmekten sıkıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesi Kozlu'da Sahil Yolunda Metrelerce Araç Kuyruğu Oluştu. Sürücüler milim milim ilerleyen trafikte zor anlar yaşadı...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Lavuar Alanı yolunda yaşanan başı boş parklamalar, hem sürücüler hem de vatandaşlar için büyük bir sorun haline geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta öğlen saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığı, hasta taşıyan bir ambulansın yolda mahsur kalmasına neden oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın yoğun kavşak noktalarından biri olan Ayyıldız Kavşağı’nda öğlen saatlerinde önemli bir trafik kazası meydana geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak kent merkezinde sabah saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, sürücülere büyük zorluklar yaşattı. Vatandaşı bıktırdı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Soğuksu semtinde akşam saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu, kentin çeşitli noktalarına yayıldı.