Zonguldak kaza haberleri Haberleri

Zonguldak kaza haberleri haberleri ve güncel Zonguldak kaza haberleri gelişmeleri, Zonguldak kaza haberleri ile ilgili tüm video, Zonguldak kaza haberleri fotoğrafları ve Zonguldak kaza haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta Akşam Saatlerinde Kaza: Zonguldak’ın tünellerde akşam saatlerinde meydana gelen kaza, sürücüler arasında paniğe neden oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Milli Egemenlik Caddesi'nde Korkutan Kaza: Zonguldak’ta Terminal önünde yaşanan kaza, vatandaşları tedirgin etti.

ZONGULDAK

Zonguldak-Ereğli Yolunda Feci Kaza... Zonguldak-Ereğli yolunda öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağış, trafik kazalarını da beraberinde getirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın ilçesinde bağlı Beldesi’nde, İstanbul’dan Bartın’a gitmekte olan bir minibüs kaza yaptı. Kaza sonrası çok sayıda ekip olay yerinde...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Yayla Mahallesinde meydana gelen kazada, bir otomobil kaldırıma çarparak durabildi. Kazada karı koca yaşlı çift hafif şekilde yaralandı.