Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem Haberleri

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem haberleri ve güncel Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem gelişmeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile ilgili tüm video, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem fotoğrafları ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

İmza Gazetesi'nin "Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'den Memnun Musunuz?" başlığıyla başlattığı ankette ilginç yorumlar geliyor.

ZONGULDAK

31 Mart 2023 seçimlerinde emeğin başkenti Zonguldak'ın Belediye Başkanı Olan Tahsin Erdem'in şu ana kadar yaptıklarından memnun musunuz?

ZONGULDAK

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e ziyarette bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, belediyede üç müdürün asaleten atandığını duyurdu...

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem döneminde emeğin başkenti Zonguldak'ta alkollü mekanların sayısında artış yaşandığı görüldü.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın önemli ticaret merkezlerinden biri olan Merkez Çarşısı, geçtiğimiz yıllarda dayanaksız olduğu gerekçesiyle yıkılmıştı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta son günlerde etkili olan sağlık sorunları, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in ailesini de etkiledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, kendisi hakkında yapılan çirkin iftiralara ve karalamalara yanıt verme kararı aldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta vatandaşların yıllardır soyunma kabinleri ve duş yerlerinin eksikliğinden şikayet ettiği Kızlar Plajı, yeniliklerle bir nebze olsun rahatlamıştı.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem son dakika açıklaması yaptı... Bazı görevlerde yeni atamalar yapıldı...

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in önderliğinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı Kent Lokantası projesi başlıyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, “Bazı basın mensubu arkadaşlarımızda sürekli ağladığım yönünde tespitleri var” dedi.