Şampiyona Haberleri

şampiyona haberleri ve güncel şampiyona gelişmeleri, şampiyona ile ilgili tüm video, şampiyona fotoğrafları ve şampiyona haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


DÜZCE

Uşak Merkez Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen Judo Spor Toto Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Düzce'li genç judocular, büyük başarı elde etti.

EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, geçen yılın şampiyonu olarak davet edildiği Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası'nda...

EREĞLİ

Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası'nda hedefini belirledi.

DÜZCE

Düzce'ye gelen Tenis Türkiye Şampiyonası sporcuları, Konuralp'in misafiri oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta düzenlenen Okullararası Şampiyona, Türkiye'nin dört bir yanından gelen okulların sporcularını ağırladı.

ZONGULDAK

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)eski İl Başkanı Varol Demirköse Yunanistan’da yapılan Veteranlar Güreş şampiyonasında çeyrek final heyecanı yaşadı.

ZONGULDAK

Zonguldak Judo takımı 600 sporcunun katıldığı şampiyona da 10 madalya kazanarak Karadeniz Bölgesinin en iyi takımlarından olduğunu gösterdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’lı iş insanı Murat Uzun, Slovenya’da yapılan Veteranlar Avrupa Judo Şampiyonasında boy gösterdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın ev sahipliğinde Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası, başladı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın ev sahipliğinde Okullar arası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonasının startı Valilik önünde yapılan törenle verildi.

SPOR

Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı play - off maçlarına hazır...

SPOR

Birbirinden başarılı takımlar kozlarını paylaşmak için basket sahasına çıkıyor.