Kapuz plajı Zonguldak Haberleri

Kapuz plajı Zonguldak haberleri ve güncel Kapuz plajı Zonguldak gelişmeleri, Kapuz plajı Zonguldak ile ilgili tüm video, Kapuz plajı Zonguldak fotoğrafları ve Kapuz plajı Zonguldak haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak’ta yaz mevsiminin tadını çıkaran vatandaşlar, şehrin en popüler halk plajı olan Kapuz Plajı’na olan ilgilerini sürdürüyor.

ZONGULDAK

Zonguldak, yaz aylarının etkisiyle sıcak hava dalgasıyla boğuşuyor. Bu durum, kentin sakinlerini ve çevre illerden gelen misafirleri denizde serinlemeye itiyor.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte yüzlerce vatandaş, şehrin popüler plajlarından biri olan Kapuz Plajı’na akın etti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta termometrelerin 30 dereceyi göstermesiyle birlikte, sıcak havadan bunalan vatandaşlar Kapuz Plajı’na akın etti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta bugün öğleden sonra hava sıcaklıklarının 29 dereceyi bulmasıyla birlikte, vatandaşlar serinlemek için Kapuz plajına yoğun ilgi gösterdi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta son günlerde artan hava sıcaklıkları, Kapuz plajını dolup taşıran vatandaşları denize çekti. Kapalı havaya rağmen vatandaş denize girdi...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kapuz plajı, denizin soğuk olmasına rağmen vatandaşların ilgi odağı oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Kurban Bayramı'nın son gününde Kapuz Plajı, şehrin sıcak havasından kaçan vatandaşların vazgeçilmez adresi oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta hafta sonu geldiğinde, halk plajları özellikle sıcak havalarda vatandaşların uğrak noktaları arasında yer alıyor. Bu hafta sonu da Kapuz...