Gurbetçi Elmaslar taraftar grubu kurucu eski Başkanı Ferdi Dağcı, Grup Başkanı Cemil Akgün ve Fethi Yüksel, Harun Demir ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinin camiada takdir ve gfüven kazandığını belirterek Kırmızı-Lacivertli kulübe kongre üyesi olmak için gerekli ödemeleri gerçekleştirip üyelik işlemlerini başlattıklarını açıkladılar.

Zonguldakspor-Kırıkkale FK maçı, kadınlara ve çocuklara ücretsiz oldu! Zonguldakspor-Kırıkkale FK maçı, kadınlara ve çocuklara ücretsiz oldu!

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gurbetçi Elmaslar taraftar grubu, "Öncelikle yeni yönetime ve Harun Demir başkanımıza tekrardan başarılar dileriz. Şeffaf yönetim anlayışıyla çıktıkları yol herkesin takdirini ve güvenini kazanmıştır. Bu sene başlatılan üyelik projesine destek sağlamak amacıyla kurucu eski başkanımız Ferdi Dağcı, Grup başkanımız ve başkan yardımcımız Cemil Akgün ve Fethi Yüksel, Zonguldakspor FK'ya üyelik işlemlerini başlatmış, ödemelerini yapmışlardır. Üyelik konusunda daha fazlasını yapmak ve üye kazandırmak için elimizden geleni yapacağımızı tüm kamuoyuna belirtmek isteriz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü