Heyet, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Sertaç Yavuz ve Makine İkmal Şube Müdürü Filiz Erol Demir ile bir araya gelerek güncel konular ve İl Özel İdaresi’nin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri

Gmi̇s'ten Zonguldak İl Özel İdaresi'ne Ziyaret... Zonguldak Haber2

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve Üzülmez Şube yöneticileri, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevine atanan Gökhan Altun’a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, CHP'li isimler de yer aldı. Gökhan Altun, GMİS eski Danışmanlarından Ramis Altun’un oğlu ve CHP eski İl Başkanlarından Ahmet Altun’un yeğeni olması dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

Gmi̇s'ten Zonguldak İl Özel İdaresi'ne Ziyaret... Zonguldak Haber1

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, "İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Karayılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Yavuz ve Makine İkmal Şube Müdürü Sayın Demir’e nezaket ziyaretinde bulunduk. Zonguldak ve köylerine hizmet veren İl Özel İdaremizin yeni yatırımları üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri yakın ilgi için kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Karayılmaz’ın İl Özel İdaresi’ne kazandırdığı yeni binayı gezme ve inceleme fırsatımız oldu. Sosyal yapılarıyla, toplantı salonlarıyla, donatılarıyla güzel bir binayı İl Özel İdaremize kazandırdığı için de Sayın Karayılmaz’a ayrıca teşekkür ediyoruz. Gökhan Altun’un Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevine atanmasından memnuniyet duyduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: BÜLTEN