2023-2024 sezonunda tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele eden ve sezonu liderin 3 puan gerisinde 55 puanla 2.sırada tamamlayan Alaplı Belediyespor'da futbolcular isyan bayrağını çekti.

Sebat Gençlik Spor-Zonguldakspor FK maçınn hakemi belli oldu! Sebat Gençlik Spor-Zonguldakspor FK maçınn hakemi belli oldu!

Alaplı Belediyesporlu futbolcu Ferhat Gerger, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Belediye ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin, Asbaşkan Erdal Akbaba, İkinci Başkan Mustafa Sevim verdikleri namus sözünü yerine getirmemiştir." ifadelerini kullandı.

Gerger, Alaplı Belediyespor Takım Kaptanı Cömert Kandemir'de bulunan senetlerin avukata verildiğini ve futbolcular olarak yasal süreç başlattıklarını açıkladı.

Ekran Görüntüsü 2024 07 22 000528

"VERDİKLERİ NAMUS SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMEDİLER!"
Ferhat Gerger'in paylaşımı şu şekilde;
"Alaplı Belediyespor futbolcuları verilen namus sözlerinin tutulmasını istiyor. Sezon başından beri çekilen bir sürü sıkıntıya rağmen başarılı olan Alaplı Belediyespor futbolcuları verilen sözlerin tutulmamasından olayı bu açıklamayı yapmak zorunda kalmıştır. 

Özellikle Belediye ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin, Asbaşkan Erdal Akbaba, ikinci Başkan Mustafa Sevim verdikleri namus sözünü yerine getirmemiştir. Yaklaşık 4 aydır beklenen bu süreçte artık telefonlarımıza bile cevap verilmemektedir. Peşinatın, maaşı ve pirimlerini  alınterini temin edemeyen futbolcular olarak aylarca duş alamadan yaptığımız antrenmanların çektiğimiz sıkıntıların hakkını bekliyoruz. 

Sezon başından beri biriken alacaklarımıza karşılık verilen senedin ödemesi yapılmamıştır. Takım kaptanımız Cömert Kandemir'de bulunan senet avukata verilerek yasal süreç başlamıştır. Yaşamış olduğumuz bu mağduriyeti kamuoyunun bilgisine sunarız" 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü