2022-2023 sezonunda 5 yıldızarmayı kullanmak için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ye başvuran Fenerbahçe'nin başvurusuz kaldığını belirten Burak Kızılhan, sarı lacivertli kulübün 5 yıldızlı armasını resmen tescillediklerini ve her alanda kullanılacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi daha önceki yaptığı açıklamada, "5 yıldızla sahaya çıkma olayını daha önce de sordular. Talimatlarda ne yazıyorsa, biz onu yaparız. Herkes istediği şekilde hareket edemez. Bu sadece yıldız değil, reklam alacağı zaman da öyle. TFF'den izin alınması gerekli, yoksa ceza uygulanır." ifadelerini kullanarak 5 yıldızlı arma kullanmaları durumunda Fenerbahçe'ye ceza vereceklerini belirtmişti.

17 Haziran'da gerçekleştirilen kongrede konuşan Burak Kızılhan, Türkiye Futbol Federasyonu'nu daha fazla beklemeyeceklerini söylerek 5 yıldızlı armanın tescillendiğini ve her alanda kullanacağını duyurdu.

''HER ALANDA 5 YILDIZLI ARMAYI KULLANACAĞIZ''

Burak Kızılhan: "Kulübümüz 5 yıldızlı arma kullanımını hayata geçirdi ve armamız resmen tescillendi. 2020-2021 sezonunda TFF'ye yaptığımız başvuru hala cevaplanmadı. Biz artık beklemeyeceğiz ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağız."

Zonguldaklı hakem Eren Gökmen ve Enis Akça’ya Nesine 3.Lig’de önemli görev! Zonguldaklı hakem Eren Gökmen ve Enis Akça’ya Nesine 3.Lig’de önemli görev!

Editör: Emre Sürücü