Kdz.Ereğli Belediyespor, TFF tarafından küme düşürüldü! Kdz.Ereğli Belediyespor, TFF tarafından küme düşürüldü!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2024-2025 sezonu fikstür çekimi bugün saat 11:00'da Basketbol Gelişim Merkezi'nde yapıldı.

28 Eylül 2024 Cumartesi günü OGM Ormanspor ile deplasmanda Süper Lig'deki ilk maçına çıkacak olan Zonguldak Spor Basket 67'nin ligin ikinci maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olması kentte büyük bir yankı uyandırdı. Zonguldaksporlu taraftarlar ve kamuoyu, sponsor bulamayan Kırmızı-Lacivertliler'in lige çıkıp çıkamayacağını merak etmeye başladı.

ZONGULDAK SPOR BASKET 67 SÜPER LİG'E KATILACAK MI?
Akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Fenerbahçe'yi ağırlayacak olmaktan ötürü mutluluk ve gurur duyacaklarını belirtti. Kanat Tan paylaşımında, "Evimizdeki ilk maç ligin 2. haftası ,son 2 Avrupa şampiyonu Fenerbahçe takımı olup Zonguldak ‘ a gelecektir. Bugün TRT canlı yayında Zonguldakspor ismini süper ligde görmek bizi çok mutlu etti. 50 sene bu anı bekledim. Her ne kadar buruk olsamda. Hayatımda nadiren yaşadığım duygu dolu anlar yaşadım. Bunu herkes anlayamaz. Ne olursa olsun buraya kadar getirmenin haklı onuru ve gururu yaşıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 Kanat Tan'ın, Son 2 Avrupa şampiyonu Fenerbahçe takımı Zonguldak'a gelecektir sözleri Kırmızı-Lacivertli taraftarları mutlu etti.

Kanat Tan'ın bu sözlerine karşılık Zonguldak Spor Basket 67'nin geleceği belirsizliğini koruyor. 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü