Olay, önceki gece Kastamonu-Daday karayolu Şeyh Şaban-ı Veli Öğrenci Yurdu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Satı Dolapçı idaresindeki 37 SD 103 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile sürücüsü belirlenemeyen 37 LD 416 plakalı Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Feci Kazada Can Verdi (1)

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın ardından hafif ticari araç sürücüsü Satı Dolapçı ile aynı araçta bulunan Engin Dolapçı ve İsmet Dolapçı, Tofaş marka otomobilde bulunan Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak yaralandı. Yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük için ilk adım İstanbul’da atıldı! Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük için ilk adım İstanbul’da atıldı!

Feci Kazada Can Verdi (2)

Doğan Çakmak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden Doğan Çakmak’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Kastamonu İsmailbey Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Doğan Çakmak’ın cenazesi, Merkez Taşlık köyünde defnedildi. Çakmak’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

İHA

Kastamonu Haberleri

Editör: Aybüke Ünal