Barajda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı! Barajda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı!

Bolu'da Irak uyruklu H.M., i İ.H.'yi sevgilisiyle evde yakalayınca sınır dışı edildi. Eşi İ.H. ve sevgilisi A.M. ise Bolu'da kaldı.

Olay, dün öğle saatlerinde Semerkant Mahallesi Akıncı Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre, H.M. (27), dini nikahlı eşi İ.H.'nin (33) kendisini başka bir yabancı uyruklu şahısla aldattığını öğrenerek eve gitti. Kayınbiraderiyle eve giren H.M., karısının yanında başka bir adam olduğunu gördü. A.M. ise 3'üncü kattan aşağı atlayarak, 1. kattaki dairenin balkonuna düştü.

A W219875 03

Sağlık ve Güvenlik Ekipleri Müdahale Etti

Olay yerine ihbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı A.M., bulunduğu yerden alınarak tedavi için hastaneye kaldırıldı. H.M., İ.H. ve kayınbiraderi gözaltına alındı. Durumu öğrenen A.M.'nin babası ise olay yerine gelerek taşkınlık çıkardı ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Aldatılan Koca Sınır Dışı Edildi

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şahıslardan H.M., kayınbiraderi ve A.M.'nin babası "düzeni bozmak" suçlamasıyla sınır dışı edildi. Evde sevgilisiyle yakalanan İ.H. ve sevgilisi A.M. ise Bolu'da kaldı.

A W219875 02

İHA

Bolu Haberleri

Editör: Aybüke Ünal