Erdemir'de yönetimde önemli değişiklikler yaşandı. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üye Temsilcilerinde değişiklikler yapıldı.

OMSAN Lojistik A.Ş. Temsilcisi Gürtan Damar Oldu

OMSAN Lojistik A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası olarak görev yapmakta olan Baran Çelik'in yerine, Gürtan Damar atanarak gerçek kişi temsilcisi olarak görevlendirildi.

OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş. Temsilcisi Mustafa Serdar Başoğlu Oldu

OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Azası olarak görev yapmakta olan Gürtan Damar'ın yerine Mustafa Serdar Başoğlu atandı ve şirket adına gerçek kişi temsilcisi olarak görevlendirildi.

Haktan, Sude çiftinde mutlu son Haktan, Sude çiftinde mutlu son

OYKA Kağıt Ambalaj Sanayii ve Ticaret A.Ş. Temsilcisi Baran Çelik Oldu

OYKA Kağıt Ambalaj Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Eren Ziya Dik'in yerine, Baran Çelik atandı ve şirket adına gerçek kişi temsilcisi olarak görevlendirildi.

Yapılan değişiklikler ticaret siciline tescil edilerek ilan edildi.

Bu değişikliklerle birlikte Erdemir'de yönetim kadrosunda yeni isimler görev almış oldu.

Yönetim kurulunun kararı:

"Şirketimiz tüzel kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası OMSAN Lojistik A.Ş.’nin 19 no.lu Yönetim Kurulu kararı gereğince, Baran ÇELİK’in yerine Gürtan DAMAR’ın OMSAN Lojistik A.Ş. adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi olarak, – Şirketimiz tüzel kişi Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Azası OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş.’nin 2024/26 no.lu Yönetim Kurulu kararı gereğince, Gürtan DAMAR’ın yerine Mustafa Serdar BAŞOĞLU’nun OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş. adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi olarak, – Şirketimiz tüzel kişi Yönetim Kurulu Üyesi OYKA Kağıt Ambalaj Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin 19 no.lu Yönetim Kurulu kararı gereğince, Eren Ziya DİK’in yerine Baran ÇELİK’in OYKA Kağıt Ambalaj Sanayii ve Ticaret A.Ş. adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi olarak ticaret siciline tescil ve ilanına karar verilmiştir. Halihazırda yürütmekte olduğu Finansal Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcılığı görevine de devam edecek olan Mustafa Serdar BAŞOĞLU’nun özgeçmişine ekte yer verilmektedir." 

HABER MERKEZİ

Ereğli Haberleri

Editör: Aybüke Ünal