Cahit Terzi’nin mutlu günü! Cahit Terzi’nin mutlu günü!

3 Eylül günü bir aracı kurum, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) hisseleri için 12 aylık hedef fiyatını aşağı yönlü revize etti. Bu değişiklik, son dönemlerde art arda yapılan hedef fiyat güncellemelerine bir yenisini eklemiş oldu.

Erdemir Ereğli Demir Çelik (EREGL) hisseleri için yeni hedef fiyat açıklandı! HABERLER, Gündemdekiler, HİSSE HEDEF FİYAT, Şirket Haberleri Rota Borsa

9. Aracı Kurumdan Hedef Fiyat Güncellemesi

Son günlerde açıklanan 8 hedef fiyatın ardından, bir aracı kurum daha Erdemir hisseleri için yeni bir rapor yayımladı. Böylece bilanço sonrası hedef fiyat açıklayan aracı kurum sayısı 9'a yükseldi.

Erdemir Ereğli Demir Çelik (EREGL) hisseleri için hedef fiyat açıklandı! HABERLER, Gündemdekiler, HİSSE HEDEF FİYAT, Şirket Haberleri Rota Borsa

Ak Yatırım'dan Erdemir İçin Yeni Hedef Fiyat

Ak Yatırım, Erdemir (EREGL) hisseleri için hedef fiyatını 55,32 TL’den 51 TL’ye düşürdü. Bununla birlikte, hisse için tavsiyesini “nötr” olarak korudu. Hisselerin mevcut fiyatı 48,46 TL seviyesinde bulunurken, yeni hedef fiyat doğrultusunda %5,24 prim potansiyeli bulunuyor. Ak Yatırım'ın bu güncellemesi 3 Eylül 2024 tarihinde açıklandı.

Ak Yatırım

Ak Yatırım, EREGL-ERDEMİR için hedef fiyatını 55,32 TL’den 51 TL’ye düşürdü, tavsiyesini “nötr” olarak sürdürdü.

Aracı Kurum Ak Yatırım
Hedef fiyat 51 TL
Son fiyat 48,46 TL
Tavsiye Nötr
Prim potansiyeli %5,24
Açıklanma tarihi: 3 Eylül 2024

Ereğli Hisseleri Yatırımcıların Gündeminde

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları hisseleri için yapılan hedef fiyat güncellemeleri, yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Özellikle son dönemde yapılan aşağı yönlü revizeler, yatırımcıların temkinli olmasını gerektiriyor.

Editör: İrem Karagöz