Erdemir Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Özel Endüstri Bölgesi'nin Ereğli Belediyesine zarar verdiği yönündeki iddialara yanıt verdi.

"Her Şeyin Bir Doğrusu Var"

Peker, "Belediyenin zararı var mı? Nereden var?" diyerek, bu iddiaların asılsız olduğunu savundu. Açıklamalarında, "Ben konuşmuyorum, yaptığımla konuşuyorum" ifadelerine yer verdi. 

"Ben konuşmuyorum yaptığımla konuşuyorum!"

"Ben böyledir şöyledir demiyorum. Bak söylüyorum kimsenin haberi yok. Buna en çok Ticaret Odası Başkanı'nın müdahalesi etmesi lazım. Bu kadar parayı yatırıyorlar mı gerçekten diye sorun. Çünkü benim elimde faturalar var. 

Yatırımlar ve İstihdam nasıl olacak?

Şimdi şöyle bir şey var Özel Endistrü Bölgesi'nin işlemlerinin bitmesi gerekiyor. Bizim yatırımlarımız oluyor. Ancak bunu şununla karıştırmayın biz işe alım yapıyoruz. Geçtiğimiz sene 415 kişi aldık. Bu senede alıma devam ediyoruz. O sayın Genel Müdürü'müzün anlattığı arz ettiği 1500 kişi ilk etapta demesi şunu ifade ediyor. Ben ne yapacaksam onu söylüyorum. Yapıpta boş boş kendilerine çalışamaz.

Rakamla Konuşuyoruz!

Şuanda bişey diyemiyorum. O yüzden biz rakamla konuşuyoruz dememin nedeni siyasi olmadığım için bir şey söyleyemiyorum. Giderse gösteririz."

Vatandaş isyan etti! İlla ölümlü kaza haberi mi lazım? Vatandaş isyan etti! İlla ölümlü kaza haberi mi lazım?

Muhabir: OSMAN SAV