Peker, bu süreçte dışarıya fazla bilgi vermediklerini ifade ederek, "Biraz kapalı kaldık, beğenen de var, eleştiren de. Ancak yakında gerçekleştirdiğimiz projeleri paylaşacağız" dedi.

Whatsapp Image 2024 09 20 At 10.51.54

Yatırımlar Merkezinde Erdemir!

Peker, Erdemir’in son 3-4 yılda önemli bir yatırım merkezi haline geldiğini vurgulayarak, şirketin bu beyan doğrultusunda yoluna devam edeceğini söyledi. Yatırımların hem Erdemir hem de bölge için büyük bir anlam taşıdığını ifade eden Peker, "Yaptıklarımızı gördüğünüzde daha olumlu düşüncelere sahip olacağınıza inanıyorum" dedi.

Whatsapp Image 2024 09 20 At 10.52.12

"Türkiye genelinde ses getirecek!"

Toplantının devamında detaylı bir sunum yapacaklarını ve bu sunumla birlikte Erdemir'in attığı adımları daha net bir şekilde paylaşacaklarını belirten Peker, "Daha önce söz verdiğimiz gibi, bir haber hazırlığı içerisindeyiz. Bu süreçte büyük işler yapıyoruz. Gelişmeleri sizlerle paylaştığımızda, daha farklı düşünceler ortaya çıkacaktır. Yeşil çelik hakkında bilgi vereceğiz... Önümüzdeki günler de bir toplantı yapacağız... Türkiye genelinde ses getirecek" diye ekledi.

Konuşmasının sonunda, Peker, katılımcılara "Önce bir şeyler atıştıralım, ardından sunumla birlikte toplantımıza devam ederiz" diyerek, toplantının sosyal bir ortamda süreceğini de belirtti.

Erdemir Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak’tan mesaj verdi! Sandığın konuştuğuna inanırız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak’tan mesaj verdi! Sandığın konuştuğuna inanırız

Muhabir: Osman Sav