Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Aşağıdere köyü Yenice Mahallesi'nde yaşanan olayda, bedensel engelli kız kardeşine şiddet uygulayan babasını tüfekle vurarak öldüren T.Ç., adliyeye sevk edildi.

Sahilde şok görüntü! Kırmızıya büründü Sahilde şok görüntü! Kırmızıya büründü

Alkollü Baba Kızına Şiddet Uyguladı

İddiaya göre, olay alkollü baba M.Ç.'nin eve gelerek bedensel engelli kızı E.Ç.'nin boğazına sarılıp şiddet uygulamasıyla başladı. Bu duruma müdahale eden ve yine alkollü olduğu ileri sürülen oğlu T.Ç. ile baba arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tüfekle Vurarak Öldürdü

Tartışma sırasında T.Ç., eline geçirdiği bir ağaç sopa ile babasının sırtına vurdu. Bu hareket karşısında öfkelenen M.Ç., duvarda asılı duran tüfeği almaya çalıştı. Yaşanan arbede sırasında av tüfeğini ele geçiren T.Ç., babasını vurdu. M.Ç., olay yerinde hayatını kaybetti.

Soruşturma Devam Ediyor

Olay sonrası gözaltına alınan T.Ç., sorgu ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ulus Adliyesi'ne getirildi. Babasının cenazesi ise yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek defnedildi. T.Ç., adliyeye çıkarılırken gazetecilerin "Pişman mısın?" sorusuna cevap vermemesi dikkat çekti.

Bartın Haberleri

Kaynak: İHA