Düzce'den Zonguldak istikametine seyir halinde olan A.R. idaresindeki 67 TP 073 plakalı tır, aynı şeritte ilerleyen Ahmet B. idaresindeki plakası bulunmayan motosikletle çarpıştı. Kaza, Akçakoca sapağında meydana geldi.

Kazanın Detayları
Alınan bilgilere göre, tırın motosikletle çarpışması sonucu, motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan Fidan Bilge (56) tekerleğin altında kaldı. Kaza sonrasında ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet B.'ye (65) olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve ardından hastaneye kaldırdı. Ancak, tekerleklerin altında kalan Fidan Bilge'nin yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi.

Valilikten ormana giriş yasağı açıklaması! Zonguldak merkez ve ilçelerde yasak olan yerler... Valilikten ormana giriş yasağı açıklaması! Zonguldak merkez ve ilçelerde yasak olan yerler...

A W235214 02

Yol Trafiğe Kapatıldı
Kaza sebebiyle tek şeritten verilen yol, aracın ve cenazenin kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İnceleme Başlatıldı

Yetkililer, kaza ile ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin dikkatli ve kurallara uygun şekilde seyahat etmeleri gerektiği vurgulandı.

Kaynak: İHA