Karabük’te trafiği tehlikeye atan ve akışı engelleyen düğün konvoyları polis tarafından mercek altına alındı. Farklı noktalarda gerçekleştirilen konvoylardan 51 aracın plakasına toplamda 36 bin lira para cezası kesildi. Trafik akışını engelleyen bu durum, vatandaşların tepkisine yol açtı.

A W300309 01

Düğün Konvoyunda Yol Ortasında Oyun

Kayabaşı Köprüsü'nde düğün konvoyundan inen vatandaşlar, yolu kapatarak müzik ve alkış eşliğinde damatla birlikte oynadı. O anları cep telefonuyla kaydeden başka bir sürücü ise "Hastam var, beyefendiler durmuş oyun oynuyorlar" diyerek duruma tepki gösterdi.

A W300309 02

Yaya Geçidinde Trafiği Engelleyen Otomobillere Ceza

Ergenekon Mahallesi’nde yaya geçidinin üzerine park eden iki otomobil, başka bir düğün konvoyunun önünü kesti. Bahşiş aldıktan sonra konvoyun geçişine izin veren sürücülerin bu davranışı cep telefonuyla kaydedildi ve "Bu kadarı da pes dedirtti" yorumlarına neden oldu.

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nda üç şeritli yolda ilerleyen düğün konvoyundaki araçlar, trafiği yavaşlatıp tehlikeli manevralar yaptı. Bir sürücü, ani manevralarla trafiği riske atarken, polis ekipleri KGYS ve PTS kayıtlarını inceleyerek konvoydaki araçları tespit etti ve gerekli cezai işlemi uyguladı.

Batı Karadeniz'de ardı ardına kaza! Araçlar çarpıştı, bir otomobil dereye uçtu! Batı Karadeniz'de ardı ardına kaza! Araçlar çarpıştı, bir otomobil dereye uçtu!

Karabük Haberleri

Kaynak: İHA