Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilen programda, Türk Sanat Müziği ve Alternatif Pop Müziği ile katılımcılar eğlencenin doruğuna ulaştı.

A W258144 03

MHP Devrek İlçe Başkanı Tanju Dökme de istifa etti! MHP Devrek İlçe Başkanı Tanju Dökme de istifa etti!

Türk Sanat Müziği ve Alternatif Pop Müziği Şöleni

Etkinlikte, Devrekli Sanatçı İdil Ayanoğlu Türk Sanat Müziği eserleriyle sahne alırken, Alternatif Pop Müziğinin tanınan ismi Devrekli Sanatçı Tarık Yüksel de hareketli parçalarla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. İlçe içinden ve dışından gelen yüzlerce davetli, geç saatlere kadar süren müzik şöleninin tadını çıkardı.

A W258144 02

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ın Açıklamaları

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, şenlikler hakkında yaptığı açıklamada, “Etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek. Belediye olarak bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza ve gurbetçi vatandaşlarımıza moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz” dedi.

A W258144 01

Yaz Boyunca Sürecek Etkinlikler

Devrek Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Şenlikleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanırken, etkinliklerin yaz boyunca devam edeceği belirtildi. Başkan Ulupınar, bu tür organizasyonların sosyal birlikteliği pekiştirdiğini ve vatandaşlara moral kaynağı olduğunu vurguladı.

Devrek Haberleri

Kaynak: İHA