Bursa'da yeni bir satış dalgası başladı. İl genelindeki geniş tarla arazileri, ilanlar üzerinden parsel parsel satışa sunulmuş durumda. Satışa çıkarılan tarla sayısı her geçen gün artarken, tarlaların büyüklükleri ve fiyatları hakkında detaylar da açıklandı.

Tarlaların Boyutları ve Fiyat Aralıkları

KPSS Önlisans Taban Puanlarıyla Memurluk Yarışı Başladı... 2024'te Hangi Kadrolar Boş? KPSS Önlisans Taban Puanlarıyla Memurluk Yarışı Başladı... 2024'te Hangi Kadrolar Boş?

Satışa sunulan tarlaların en küçüğü 9.140 m², en büyüğü ise 21.100 m² olarak belirtiliyor. Toplamda 7 tarlanın bedeli ise en az 25 milyon TL olarak belirlendi.

Tarlaların Detaylı Özellikleri

Satışa çıkan tarla ve araziler hakkında detaylı bilgiler şu şekilde:

  • İznik, Hacıosman Mahallesi: 9.140,43 m² büyüklüğünde, kuru tarım arazisi niteliğinde. Yer ekili değil ve kadastro yolu mevcut.
  • Karacabey, Bayramdere Mahallesi: 18.630,26 m² yüzölçümüne sahip. Topografik olarak eğimli, killi tınlı toprak yapısına sahip. Çalılarla ve orman ağaçlarıyla kaplı kısımlar bulunmakta. Kuru tarım arazisi.
  • Mustafa Kemal Paşa, Şapçı Mahallesi (16 Parsel): 16.000 m² yüzölçümüne sahip, sulu tarım arazisi. Kadastro yolu mevcut.
  • Mustafa Kemal Paşa, Şapçı Mahallesi (49 Parsel): 21.100 m² yüzölçümünde, sulu tarım arazisi. İçinde ceviz ve kiraz ağacı mevcut. Kadastro yolu mevcut.
  • Mustafa Kemal Paşa, Şapçı Mahallesi (261 Parsel): 20.800 m² yüzölçümünde, kuru tarım arazisi. Hafif meyilli, kadastro yolu mevcut.
  • Mustafa Kemal Paşa, Şapçı Mahallesi (8 Parsel): 12.000 m² yüzölçümünde, kuru tarım arazisi. Hafif meyilli, kadastro yolu bulunmuyor.
  • Mustafa Kemal Paşa, Boğazköy Mahallesi (384 Parsel): 11.800 m² yüzölçümünde. Kısmen kırsal yerleşim alanında ve dışında. Üzerinde İrtifak hakkı bulunmakta, kadastro yolu yok.
  • Mustafa Kemal Paşa, Boğazköy Mahallesi (738 Parsel): 19.972 m² yüzölçümüne sahip.

Tüm tarlaların detaylarına ve bilirkişi raporlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden ulaşılabilir. 

Gündem Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ