Çankırı Karabük İlleri Eğitim ve Kültür Derneği’nin 1. olağan genel kurulunda, başkanlığa Öner Uysal seçildi.

Whatsapp Image 2024 05 25 At 19.31.25 (3)

“Mücadele edeceğiz”

Zonguldak Belediyesi Aşık Veysel Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, üyelerin oy birliğiyle başkanlığa seçilen Öner Uysal, yaptığı konuşmada, ““Biz bu yola çıktığımızda bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederiz. Biz mücadele edeceğiz ve derneğimizi hizmet odağıyla güzel yerlere getireceğiz. Sizlere, kongremizin ilk gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Dernek olarak güzel şeyler başaracağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Whatsapp Image 2024 05 25 At 19.31.25 (2)

Diğer konuşmacılar 

“Farklı kültürlerle kardeş illerimizle daha güzeliz”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir, “Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Kentimizin bu tür derneklerle renk kattığını belirtmek isterim. Bizler kardeş illerimiz, farklı kültürlerimizle daha güzeliz. Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 05 25 At 19.31.25

“Bölgenin gelenek ve göreneklerinin yaşatılması için bu derneğe kesinlikle sahip çıkılmalıdır”

AK Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, şu ifadeleri kullandı:
“Değerli divan ve protokolümüzle misafirlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Davetiye geldiğinde katılırmısınız dediler. O gün heyecanlarını gördüm. Dernekçilik, bir araya getirmek ve layıkıyla hizmet etmek adına hakikaten hem maddi hem manevi olarak zordur. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bölgenin gelenek ve göreneklerinin yaşatılması için bu derneğe kesinlikle sahip çıkılmalıdır. Özü bölge kültürünü yaşatmak için gerçekten çok önemlidir. Kardeşlerimizin niyetleri halisane… Bizler de katılarak destek vermeye çalışıyoruz. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum.” 

“Her türlü destek ve yardımda yanınızdayız”

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Dernekçilik birliktelik, beraberlik ve samimiyet istiyor. Bunlar olduğu zaman gerisi zaten geliyor. İnşallah Allah mahcup etmez. Biz Öner başkanımıza da söyledik. Her türlü destek ve yardımda yanınızdayız. Allah utandırmasın” dedi. 

Karabük'te hamsi fiyatı dudak uçuklattı! Karabük'te hamsi fiyatı dudak uçuklattı!

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Nejdet Sarı, “Derneğin faaliyetlerini en güzel şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. Yönetimi ve gençlerimizi cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Cemalettin Akyol, “Kongrenin hayırlara vesile olmasını diyorum. Bizler de bu yörenin insanı olarak gerek siyasi, gerekse bireysel olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu. 

Çaycumalılar Dernek Başkanı Erkan Üstünbaş da şunları söyledi:
“Bizler derneğin kuruluşu aşamasında elimizden gelen desteği verdik. Bizler dernek olarak kardeş derneğimize destek konusunda elimizden gelen desteği sunacağız. İnşallah güzel şeyler yapacağız diye düşünüyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

Yönetim kurulu

Öner Uysal başkanlığında yönetim kurulu, şöyle oluştu:
Enes Narter, Serkan Aslan, İsmet Arıcı ve Adem Şahin.

Yedek yönetim kurulu

Erdi Tabak, Ferdi Oruç, Onur Başdağ, Remzi Tabak ve Fatih Saraç.

Genel kurula katılanlar 

MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Parti Kozlu İlçe Başkan Yardımcısı Adem Şahin, AK Parti İl genel Meclisi Üyesi Cemalettin Akyol, Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Hüseyin Özhaseki, Doğruyol Partisi eski il başkanı Mustafa Taşdan, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı. 

Whatsapp Image 2024 05 25 At 19.31.25 (1)

HABER: ORHAN AKYÜZ

Editör: Emre Sürücü