Bolu'da tartıştığı eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldüren, kayınvalidesini de yaralayan Serkan Zengin, duruşmada "Eşim beni aldattı" diyerek gözyaşı döktü. Sanık, olay gecesini anlatarak savunmasını yaptı.

Tofaş ile kamyonetin karıştığı kazada can pazarı! Tofaş ile kamyonetin karıştığı kazada can pazarı!

19 Nisan'da Sağlık Mahallesi Songül Sokak'taki bir apartmanda gerçekleşen olayda, Serkan Zengin, bir süredir aralarının iyi olmadığı eşi Meltem Zengin (35) ile kayınpederinin evinde konuşmak üzere bir araya geldi. Tartışma sırasında mutfaktan aldığı bıçakla eşi Meltem Zengin, kayınpederi Turgut Doğanyiğit (65) ve kayınvalidesi Emine Doğanyit'i bıçakladı. Turgut Doğanyiğit olay yerinde, Meltem Zengin ise hastanede hayatını kaybetti. Emine Doğanyiğit ise yaralı olarak kurtuldu. Olay yerinden kaçan Serkan Zengin tutuklandı.

Sanığın Mahkemedeki Savunması

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, sanık Serkan Zengin SEGBİS sistemiyle duruşmaya katıldı. Sanık, savunmasında eşinin kendisini aldattığını iddia ederek, olay gecesi kayınpederinin evine bu konuyu konuşmak için gittiğini söyledi. Zengin, "Eşim çok agresifti. Aldatıldığım için psikolojik olarak çökmüştüm. Kayınpederimin evinde bana tekme attı, tartışma çıktı. Mutfakta bıçak elime geçti. Kendimde değildim, kayınpederime de bıçak saplandığını fark ettim. Çok üzgünüm ve perişanım, çocuklarım mahvoldu" dedi.

Kayınvalidenin İfadesi

Olay sırasında kolundan yaralanan Emine Doğanyiğit, duruşmada şunları söyledi: "Meltem o gece beni arayarak iş yerinden almamızı istedi. Eşimle birlikte kızımızı aldık. Serkan kızımı aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Evde tartışma başladı, Meltem 'Çocuklar sende kalsın' dedi ve kaçmaya çalıştı. Serkan peşinden gidip bıçakladı. Eşim, kızımı korumak için üzerine kapandı, onu da bıçakladı. Şikayetçiyiz, kızım sık sık gözü mor geliyordu. Komşular yetişmeseydi beni de öldürecekti."

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Bolu Haberleri

Kaynak: İHA