Gazeteci Bülent Aydemir'in haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kabinesinde yer alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da içerisinde bulunduğu 4 bakanın ayrılığı Pazar günü netlik kazanacak.

Cumhurbaşkanlığı kabinesinde 4 ismin bakanlıktan alınacağını açıklayan Aydemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yıllardır siyaseti ve AK Parti’yi yakından izlemiş; 14 yıl Başbakanlık muhabirliği yapmış bir gazeteci olarak söylüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, peyder pey her alanda çok kapsamlı değişiklikler yapacak. Başka çare yok; makinenin dişlileri birbirine sürtüyor." ifadelerini kullandı.

PEKİ BU 4 İSİM KİM?
Gazeteci Bülent Aydemir, Cumhurbaşkanlığı kabinesinde yer alan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i gitmeyecek ve yerleri en sağlam olan bakanlar olarak nitelendirirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in de görevlerinde kalacağını açıkladı.

Sigara izmariti yangın çıkardı! Sigara izmariti yangın çıkardı!

Kaynak: HABER MERKEZİ