Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı, kentte önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Zonguldak Belediyesi Kent Lokantası'nın açılışının ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bölge Koordinatörü Bülent Tufan ve belediye başkanları, il başkanlığında bir araya gelerek iş birliği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Whatsapp Image 2024 09 17 At 09.53.16

CHP Belediyeleri İş Birliği İçin Yol Haritası

Toplantıda, Zonguldak'taki belediyelerle yapılacak iş birliği konularında yol haritası belirlendi. Ayrıca, belediyelerin yaşadığı sorunlar masaya yatırılarak çözüm önerileri değerlendirildi. İl Başkanı Devrim Dural, toplantının son derece verimli geçtiğini ve önümüzdeki süreçte belediyelerin sık sık ziyaret edileceğini açıkladı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer, Avrupa'nın En Büyük Yükseköğretim Fuarı'nda Zonguldak'ı Tanıttı! BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer, Avrupa'nın En Büyük Yükseköğretim Fuarı'nda Zonguldak'ı Tanıttı!

Whatsapp Image 2024 09 17 At 09.53.16 (1)

İBB'den Zonguldak'a Destek Devam Edecek

İBB Bölge Koordinatörü Bülent Tufan da toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Tufan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Zonguldak ile yakın ilişkiler kurmaya devam edeceğini vurgulayarak, İmamoğlu'nun Zonguldak halkına sevgi ve selamlarını iletti. Özellikle Zonguldak'taki belediyelerle daha güçlü bir iş birliği içerisinde olacaklarını belirten Tufan, bu ziyaretlerin örgüt tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ