İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında seçimin kaybedilmesinin ardından kılıçlar çekilmişti. İkili arasında olması beklenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlık yarışına Özgür Özel de katıldı.

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen iki turluk Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucunda istediğini alamayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde, gözler Kemal Kılıçdaroğlu'na dönmüştü. Seçmenler ve bazı partililer ''Kılıçdaroğlu istifa'' derken, Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı parti yetkilileri buna karşı çıkmıştı.

İMAMOĞLU DEĞİŞİM İSTEDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkanlık için adı geçen isimlerin başında gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimin kaybedilmesinin ardından çok net bir şekilde değişim mesajı vermişti.

ÖZGÜR ÖZEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçmesi beklenen yarışa Özgür Özel de katıldı. İmamoğlu gibi değişim mesajı veren Özel, "Adayım, hazırım" dedi.

"ADAYIM, HAZIRIM"

Özgür Özel ile yaptığı görüşmeyi sosyal medyadan paylaşan Ağırel, "Özgür Özel ile görüştüm. 'Aday mısınız?' diye sordum, 'Adayım, hazırım' diye konuştu." ifadelerini kullandı.

Ağırel, Özel'in kendisine verdiği yanıtı şöyle aktardı: "Genel başkanlıksa Genel başkanlık. Fedakarlıksa fedakarlık. İhtiras değil her şartta kazanmaya özlem. Kaybeden takımda santrafor olacağıma şampiyon takımda her mevkiye talibim. Gerekirse sorumluluk, gerekirse fedakarlık. Ben de varım. İnançla kararlılıkla buradayım. Çaresiz seçeneksiz umutsuz değiliz. Ama inatçı bir ihtiras sahibi de değilim. Üye delege ülke şartlar yürü derse yürürüm. Dur derse dururum. Aday mıyım, adayım, hazır mıyım hazırım. Hem sorumluluk almaya hem fedakarlık yapmaya hazırım."

TCMB’nin Faiz Kararı Bugün Açıklanıyor...Piyasalar ve Ekonomistler Gözü Saat 14.00’te! TCMB’nin Faiz Kararı Bugün Açıklanıyor...Piyasalar ve Ekonomistler Gözü Saat 14.00’te!

Editör: Emre Sürücü