ZONGULDAK

CHP Zonguldak İl Kadın Kolları'ndan Dar Gelirli Ailelere Eğitim Desteği!

CHP Zonguldak İl Kadın Kolları, eğitim masraflarındaki artışın dar gelirli aileleri zor durumda bıraktığını belirterek, öğrencilere kırtasiye ve okul malzemesi desteği sağladıklarını duyurdu.

Abone Ol

Başkan Nazan Pulat, şimdiye kadar 100'den fazla çocuğa yardım ulaştırıldığını ve kampanyanın devam edeceğini vurguladı.

Pulat, "Okul hazırlıklarına devam eden öğrenci ve velilerimiz, eğitim, kırtasiye giderlerinde yaşanan fiyat artışları nedeniyle ağır bir maddi yük altında ezilmiştir. Özellikle dar gelirli ailelerimiz, geçen yıla göre  epeyce artan fiyatlar karşısında büyük bir  mağduriyet yaşamaktadır.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları olarak bizler de  ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocukları için bir yardım kampanyası düzenledik.
Bu kapsamda şimdiye kadar 100’ün üzerinde çocuğumuza kırtasiye, ayakkabı ve okul kıyafeti malzemesi desteğinde bulunduk. 
Eğitim almak her çocuğun anayasal hakkıdır ve  Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri olarak biz  çocuklarımız için elimizden gelen tüm katkıyı veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.
Öğrencilerimizin  ve velilerimizin gözlerinden okunan mutluluğu ,çabamızın doğru noktaya ulaşmasından dolayı hepimizi çok duygulandırdı ve mutlu etti.
Bu kampanyada  emeği geçen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımıza, Zonguldak Belediye Başkanlığımıza ve  sponsor olan herkese  Cumhuriyet Halk Partisi  İl Kadın Kolları olarak teşekkürlerimi sunuyorum. 
İmkânlarımız ölçüsünde yardımlarımıza devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz." şeklinde açıklama yaptı. 

Zonguldak Haberleri